BARRY-S SAFARI'S

U heeft plannen om een compound te kopen in Gambia. Het hebben van een compound in Gambia is erg leuk. Een eigen huis onder de zon is vaak een droom voor veel mensen. Het zou mooi zijn als die droom voor u uitkomt.

BARRY-S heeft 12 jaar lang mensen ondersteund bij het kopen van een compound in Gambia. Vanaf augustus 2018 zijn we hiermee gestopt. Omdat we toch nog regelmatig benadert worden door mensen die belangstelling hebben voor een compound, bieden we nog regelmatig huizen te koop aan. Op dit moment hebben we geen compound op onze website staan. Maar we weten wel vaak compounds te koop. Heeft u belangstelling voor een compound in Gambia? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt de compound geheel vrijblijvend bezichtigen. 

Voor het bezichtigen van de compound kunt u een afspraak maken via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Amadou Barry +220 - 77 77 431 of Pa Barry +220 - 77 47 518. Aan de bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Wel is het de bedoeling dat u zelf het vervoer regelt.