BARRY-S SAFARI'S

Barry-s Safari-s heeft 2 soorten tarieven gemaakt. We hebben tarieven inclusief en tarieven exclusief voor de excursies.  

Als u kiest voor de tarieven inclusief, dan is de excursie inclusief: gids, auto, diesel, tickets voor entree van park en museum, ferry, boottrip, eventueel overnachting met ontbijt. U weet dan precies wat een excursie gaat kosten. U komt niet voor verrassingen te staan. Alleen lunch, diner en drankjes betaald u zelf. Dit omdat iedereen andere wensen heeft met eten en drinken.  Voor de tarieven inclusief: -->> klik hier

Sommige mensen houden niet van tarieven inclusief. Ze houden graag alles zelf in de hand. Misschien willen ze geen boottrip doen of een museum bezoeken. We willen mensen ook niet laten betalen voor iets wat ze niet gaan doen. We hebben daarom ook een tarievenlijst exclusief.

U betaald uw gids voor de excursie die u gaat doen. Een halve dag, hele dag excursie of meerdaagse jeepsafari. Als u iets gaat doen tijdens de excursie, dan betaald u de entree van park en museum, boottrip, ferry, overnachting etc. zelf. U kunt op het moment  van de excursie ook zelf kiezen of u met lokaal vervoer wilt reizen, per taxi of een auto wilt huren. Voor de tarieven exclusief: -->> klik hier

We laten de keuze van de tarieven geheel bij u. Geef bij de boeking wel even aan of u kiest voor inclusief of exclusief. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Voor eventuele verdere informatie kunt u ook altijd even bellen. We helpen u graag.